Lone Wernblad & Växjö Stråkkvartett

 

 

Musik i 3D! Lone Wernblad & Växjö Stråkkvartett

Lone Wernblad & Växjö Stråkkvartett

Fra venstre: Lena Müller - LivetsLone - Myrte Van Gestel

Erika Sävström Engman - Gabriele Freese

5 stærke, sanselige, sensuelle kvinder folder sange, musik og toner ud.

Lone Wernblads sange bliver båret på et tæppe af strygermusik - en fuldstændig unik cocktail som skal opleves!

 

Tilsammen har de fem kvinder en farverig baggrund bl.a kammermusik, opera, tango, musicals, rockbands, popmusik, børnemusik og singersongwriter.

 

Alle disse krydderier bliver brugt når de laver koncert. Sangene bliver iklædt en udvidet lydkulisse, der både er smuk, stærk og dramatisk - det er simpelthen musik i 3D!

LivetsLone – nu med strygekvartet - Et eventyr

 

Koncerten er i gang. En smilende Lone Wernblad lægger ud med ”Livet er forelsket i mig”. Den har du hørt og sunget med på mange gange før – men nu fylder lydbilledet meget mere, og Lone udfylder hele scenen på Copenhagen Singersongwriter Festival.

 

Ja, det tror pokker. For sangerinden flankeres af en hel strygekvartet, nemlig Växsjö Stråkkvartet. På venstre side ses og høres Erika Sävström Engman på førsteviolin, og Gabriele Freese på andenviolin, og på den anden side er det cellisten Lena Müller og bratschisten Myrte Van Gestel, der øser på, som de siger i Sverige.

Resultatet er charmerende og musikalsk interessant. Arrangementerne er forholdsvis enkle, ligesom Lone Wernblads melodier, men den fyldige strygerlyd løfter sangene op på et nyt niveau og sparker nyt liv i kendte toner.

 

Per Jensen, Journalist